miercuri, 12 octombrie 2011

Nu suntem singuri în univers

Când vine vorba de acest subiect, despre existența altor forme de viață pe alte planete, o parte din oameni neagă că acest lucru ar fi posibil, alții tratând acest subiect ca pe o carte de bancuri, iar cea mai mică parte este alcătuită din cei care au mintea deschisă.
Oamenii trebuie să înțeleagă că lumea a fost făcută pentru a fi diversificată, ar fi un gest prea egoist din partea oameniilor să creadă că rasa umană ar fi singura forma de viață din atatea milioane de planete.
Oamenii fac parte dintr-o categorie de ființe destul de sub-evoluate, dar cu destule calități, dar însă și foarte multe defecte.
Până acum au fost descoperite doar 282 planete, oare Terra să fie singura planetă cu viețuitoare care o locuiesc? Nu cred.
Există multe alte ființe mult mai capabile, mult mai evoluate care de multe ori au sărit în ajutor atunci când această planetă era pe cale să sfârșească.
În sistemul solar poate că nu mai există alte forme de viață cu toate că până acum oamenii nu au ajuns să viziteze altă planetă mai departe de marte.
Creierul uman e capabil de multe lucruri, însă oamenii nu vor să își mărească capacitățiile.
Singura cale pentru umanitate cât și pentru a supraviețui este ca oamenii să își deschidă sufletele, să încerce să trăiască în armonie și să se renunțe la atât egoism, la atâta cruzime și răutate.
Credeți că acest lucru se poate întâmpla?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu